Konferencer med effekt

Har I brug for at skabe forandringer og konkret handling ved at samle fagfolk og interessenter til en konference eller et debatmøde om en sygdom eller sundhedstema? Jeg arrangerer konferencer og webinarer for læger, andre sundhedsprofessionelle og politiske beslutningstagere. Jeg udvikler koncept, program og interviewer og forbereder talere, ligesom jeg er ordstyrer, studievært og interviewer på selve dagen.

Jeg har i mange år tilrettelagt og gennemført debatter om sundhed på Folkemødet i SundhedsParlamentet, som jeg udviklede sammen med Dagens Medicin.

I dag samarbejder jeg med Medicinske Tidsskrifter om debatmøder og konferencer. Vi arbejder i øjeblikket på et debatmøde om QALY (Quality Adjusted Life Year) 2. september i København, da QALY indføres som metode i vurderingen af nye behandlinger i Medicinrådet i Danmark.

Følg med på min linkedin eller facebook for opdateringer. Eller send mig en mail, hvis du vil vil høre mere om programmet, som selvfølgelig er coronaklart, så vi kan mødes foran skærmen, hvis vi ikke kan samles til den tid.

Jeg arrangerer og er ordstyrer på konferencer og debatmøder – her om Medicinrådet.