Få mig som underviser

Jeg gør min og andres viden om sundhed og kommunikation brugbar for dig.

Har I en god historie til avisen?
Vil I have mere ud af jeres mediekontakt? Og selv påvirke, hvilke historier der kommer i medierne? Så tilbyder jeg workshops i både ‘Den gode historie’ og ‘Medietræning & mediekontakt’.

Sammen finder vi de gode historier I gemmer på og gør dem klar, så de kan komme i medierne. Jeg træner jeres talspersoner, så budskaberne kommer klart igennem og hjælper med kontakten til medierne.

Uanset om du er læge, patientforening eller virksomhedsleder, hjælper jeg med at få det frem I ønsker – i jeres personlige stil.

Det stod på facebook…
Hvordan fremstår I på de sociale medier? Og hvad gør I, når bloggere eller selvbestaltede eksperter deler sundhedsråd på facebook? Hvis I mangler viden og praktisk træning, holder jeg workshops og underviser i, hvordan I bedst bruger sociale medier som facebook, linked-in og twitter i jeres kommunikation og i håndtering af bloggere. Jeg er selv medskaber af mange sundhedskampagner på sociale medier i Danmark.

Jeg underviser pharmavirksomheder i brug af sociale medier med et complianceperspektiv hos Atrium.

Mangler der politisk fokus på jeres sag?
Synlighed hjælper, når der er brug for politisk handling. Men der er også brug for direkte dialog, forståelse for og brug af de politiske processer. Derfor holder jeg kurser for blandt andre patientforeninger i politisk interessevaretagelse og sammenhængen med kommunikation og medier.

Kompetencegivende efteruddannelse på DMJX
Jeg har i samarbejde med Danmarks Medie og Journalisthøjskole (DMJX) etableret den første efteruddannelse i sundhedskommunikation. Her underviser jeg sammen med eksperter, politikere og redaktører sundhedskommunikatører og journalister i sundhedsvæsnets organisering, økonomi og interessevaretagelse. Læs mere her: Sæt dagsordenen med din sundhedskommunikation.

Kontakt mig, hvis du skal have et kursus eller træning til dig selv eller din organisation.

Jeg deler ud af mine erfaringer om sundhed på sociale medier. Her til praktiserende læger i Aarhus.