Forretningsudvikling & bestyrelsesarbejde

At bidrage til vækst og succes i andre virksomheder er en stor glæde og meget meningsfuldt for mig. Jeg bruger mine mange års erfaring som iværksætter, bureaudirektør og leder i rådgivningen af andre virksomheder og organisationer, der har brug for mine kompetencer til at optimere og udvikle deres forretning.

Jeg udfordrer og støtter som personlig rådgiver flere ejerledere og direktører i konsulentvirksomheder og virksomheder inden for sundhedsområdet.

Jeg er advisory board og bestyrelsesmedlem. Jeg er Chairwoman for initiativet ‘Inspire Them Young’,  som hvert år uddeler et legat til en ung, talentfuld kvindelig leder, et initiativ eller projekt, der bygger bro mellem life science og uddannelserne. Jeg sidder desuden i Advisory Boardet hos Albright Partners A/S. Som frivillig Venture Cup Expert har jeg den store fornøjelse at være mentor for engagerede universitets start-ups inden for sundhed.

Tidligere har jeg været bestyrelsesmedlem i bureauerne Cox Copenhagen og Media København, som er ejer af Oktan Kbh. og i Effector, hvor jeg også var bestyrelsesformand, fra 2017, indtil jeg solgte bureauet i 2019.

Jeg har plads til flere samarbejder af denne type. Kontakt mig og lad os tale om samarbejdsformen med mine nuværende kunder matcher dine behov.

Som Chairwoman for Inspire Them Young initiativet havde jeg i 2020 den store fornøjelse at hædre Fatima AlZahra’a Alatraktchi for hendes banebrydende forskning og formidling af bakteriers kommunikation.